MagyarDeutschEnglish
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát!

Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát! Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát!

Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban!

Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban! Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban!

Üdvözöljük az idősek apartmanházában!

Szeretettel köszöntjük a Senioren Residenz Golden Age - SEREGA honlapján. Ha idős napjait egy rendkívüli, kulturált és szép környezetben és PROFESSZIONÁLIS IDŐSKORI ELLÁTÁST BIZTOSÍTÓ apartmanházban kívánja eltölteni, akkor azt kívánjuk, hogy legyen Ön is a GOLD APARTMANHÁZ (idősek otthona) lakója. Az idősek apartmanháza korlátolt felelősségű társaság formájában működik. Az idősek apartmanháza, 46 egy, illetve kétszobás apartmannal rendelkezik. Kimondottan az időskori ügyfelek számára és életviteléhez lett tervezve és építve.

Ezeket a kimondottan időskorúaknak tervezett apartmanokat egyedülállóak, testvérek, házaspárok, illetve élettársak vehetik igénybe. Az időskorúak apartmanházában egészségügyi ellátás, valamint 24 órás ápolási szolgálat folyamatosan az itt élők idős emberek rendelkezésére áll. Időskorú lakóink éttermünkben napi háromszori étkezésben részesülnek. Kulturális programokkal és egyéni foglalkoztatással gondoskodunk a szabadidő hasznos eltöltéséről. Az idősek apartmanházában az egészségügyi ellátásáról szakorvos gondoskodik, lakóink utazását betegszállítók segítik. Ezen kívül egyéb más szolgáltatások is állnak a időkorú lakóink rendelkezésére, úgymint könyvtár, imaterem, mosoda, takarítás, fodrász, pedikűrös, karbantartó. Amennyiben lakóinknak bármilyen egyedi kérése merülne fel, bizalommal fordulhatnak hozzánk felkészült munkatársaink mindenben tudják segíteni őket!

Az idősek apartmanháza teljesen nyitott, lakóink bármikor elhagyhatják, vendégek bármikor látogathatják a nálunk lakó idősebb hozzátartozóikat. A házban az otthonosság kialakítása érdekében minden lakó saját bútoraival rendezheti be apartmanját. A beköltözés feltétele az öregségi nyugdíj korhatárának betöltése. A beköltözők lakáshasználatot vásárolnak, majd havi térítési díjat fizetnek az idős lakók.

Hírlevél

Név:

Email:

Hírek, Események

Mikulásvonat
  A Gold Apartmanház lakói Mikulásvonattal...
Hóemberkészítés
A Gold Apartmanház lakói segítségével készült...
Hajókirándulás a Gold Apartmanház lakóival!
"Nem tehetünk nagy dolgokat,csak kicsiket nagy szeretettel"...
Látogatás Sopronbánfalván a Kárpáti malomban!
A malom tulajdonosa - dr Kárpáti György- meghívására,...
Kukorica morzsolás
A nagy nehézségek "árán" megszerzett kukoricát,...
Nyárbúcsúztató szüreti mulatság
Kellemes kora őszi napsütésben, szüreti délutánt...
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Még több hírre kíváncsi? Tekintsen be soproni nyugdíjasotthonunk életébe! Kattintson ide a további hírekért!

Rólunk mondták

  • Dr. Milos Rezső és felesége
  • Dr. Gellért György és felesége
  • Dobos Sándorné

Sopronról

"Sopron, a múzeumok városa" - mennyire találó ez a megállapítás! A belső városrész kanyargós utcái, hangulatos terei, házainak boltíves kapui, míves erkélyei, műemlékei, középületei és az elő-elő bukkanó városfalai egyedülálló művészeti egységet alkotnak. Bővebben >>

Ön ezt olvassa: Kezdőlap