MagyarDeutschEnglish
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát!

Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát! Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát!

Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban!

Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban! Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban!

Hol van a legjobb helyen egy idős, beteg ember? Otthonában vagy egy intézményben?

Nagy dilemma, hogy ha a családban a szülő, nagyszülő önmagát ellátni képtelenné válik, mi a legjobb megoldás? Hol van jobb helyen az idős, beteg ember? Megszokott környezetében, amelyhez ragaszkodik, vagy idősek ápolást-gondozást nyújtó intézményében, ahol szakszerű ellátást kap? Meddig lehet tekintettel lenni arra, mit szeretne a hozzátartozó, s mikor kell(ene) meghozni a racionális döntést?

Mostanában nagyon sokat hallani idősotthonok körüli problémákról a különféle híradókból. (Idősek félregyógyszerezése, csődhelyzetbe került idősotthonok.) Úgy gondolom, hogy erre szeretnénk a mi gondolatainkat hírül adni!

Az Apartmanházunk 2010 szeptemberétől áll nyitva az időskorú emberek előtt. A ház 70 fő elhelyezését tudja magas színvonalon biztosítani. A filózófiánk merőben eltér attól amit mostanában hallani. Mi teljesen másként próbáljuk üzemeltetni az Apartmanházunkat. Hogyan?? A Válasz!! Már alapjaiban is más a cél. Nagyon elítélendő ha valaki vagy valakik ezt másként gondolják. Az idős emberek ellátása nem egyszerű feladat, aki ezt nem csinálta az nem is tudja, miről is van szó. Mi az Apartmanházat egyszerűen a lelki beállítottságunknak köszönhetően próbáljuk üzemeltetni. Nagyon fontos az emberi szeretet a gondoskodás, figyelmesség, türelem, amivel itt nálunk az idős ember nyugodtan élhet. Itt szeretném megemlíteni az egészségért felelős Igazgató Asszonyunkat aki a szó szoros értelemben egy főnyeremény a számunkra és a lakóink számára. A hozzáértése és a hozzáállása példaértékű. A tulajdonosok nem szakmabeliek,de az ember szeretetük érezhető a ház minden pontján és minden tettén.

Sajnos az egész világon végig söprő gazdasági válság mindenkit sújt,kit kevésbé kit jobban. Ma már az emberek jobban meggondolják,hogy mire költsenek és mennyit, ebből kifolyólag az idős otthonok is nehezebb helyzetbe kerültek. Az Apartmanházunk is Banki segítséggel épült fel, de egy olyan Magyar tulajdonú Takarékszövetkezet / Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet / segített, amelyre mindig minden körülmények között számíthatunk és ez adja meg az Apartmanházunk lakóinknak a teljes biztonságát.

Pék József - Ügyvezető Igazgató, tulajdonos

Hírlevél

Név:

Email:

Hírek, Események

Látogatás Sopronbánfalván a Kárpáti malomban!
A malom tulajdonosa - dr Kárpáti György- meghívására,...
Kukorica morzsolás
A nagy nehézségek "árán" megszerzett kukoricát,...
Nyárbúcsúztató szüreti mulatság
Kellemes kora őszi napsütésben, szüreti délutánt...
Füzy Bertalanné Éva néni rubin diplomája
A Gold Apartmanház történetében különleges eseménynek...
Parkerdei kirándulás a Károly kilátóhoz!
A Gold Apartmanház lakói és dolgozói egy élményekben...
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Még több hírre kíváncsi? Tekintsen be soproni nyugdíjasotthonunk életébe! Kattintson ide a további hírekért!

Rólunk mondták

  • Dr. Milos Rezső és felesége
  • Dr. Gellért György és felesége
  • Dobos Sándorné

Sopronról

"Sopron, a múzeumok városa" - mennyire találó ez a megállapítás! A belső városrész kanyargós utcái, hangulatos terei, házainak boltíves kapui, míves erkélyei, műemlékei, középületei és az elő-elő bukkanó városfalai egyedülálló művészeti egységet alkotnak. Bővebben >>

Ön ezt olvassa: Kezdőlap