MagyarDeutschEnglish
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát!

Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát! Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát!

Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban!

Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban! Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban!

Szolgáltatások

Kiszolgáltatottság helyett - engedje, hogy kiszolgáljuk!

Szeretettel köszöntjük Önöket Sopron első, magántulajdonú nyugdíjas apartman-házának bemutatkozóján! Az emberek végig dolgozzák az életüket, ezek után joggal várják el, hogy a nyugdíjas éveiket, nyugalomban, boldogságban élhessék.

A GOLD APARTMANHÁZBAN, idősek otthonában lakó nyugdíjasok szabadon, nyugodt körülmények között, felügyelet mellett élhetnek, élvezhetik a kiszolgálás örömeit. Az apartman-ház 46 egy, illetve kétszobás apartmanból áll idős lakóink rendelkezésére. Minden 38-45 m2 apartmanunk déli fekvésű és erkély kapcsolattal rendelkezik. Ezeket egyedülállóak, testvérek, házaspárok, illetve élettársak is igénybe vehetik. Az apartmanokhoz főző fülke és nagyméretű fürdőszoba tartozik. Az apartmanok építésénél az idős emberek igényei lettek maximálisan figyelembe véve. Az idős embereknek kialakított lakóegységek modern környezetben veszik körül lakójukat. Kialakításuk az időskorúak ellátását segítik. Az apartmanjaink klímaberendezéssel és különböző jelzőberendezésekkel vannak felszerelve.

A GOLD APARTMANHÁZ az idősek otthona, éttermében a lakók napi háromszori étkezésben részesülnek. Az idősek otthonában 24 órás ápolási szolgálat folyamatosan az itt élő idős emberek rendelkezésére áll. A betegek ellátásáról házi orvos gondoskodik. Ezen kívül, egyéb más szolgáltatások is állnak a lakóink rendelkezésére, úgymint könyvtár, imaterem, mosoda, takarítás, Térítés ellenében masszőr, konditerem, fodrász, pedikűrös. A GOLD APARTMANHÁZ az idősek otthona, teljesen nyitott, lakóink bármikor elhagyhatják, vendégek bármikor látogathatják a hozzátartozóikat. A házban az otthonosság kialakítása érdekében minden időskorú lakó, saját bútoraival rendezheti be apartmanját.

A beköltözés feltétele az öregségi nyugdíj korhatárának betöltése. Az időskorú beköltözők lakáshasználatot vásárolnak, majd havi térítési díjat fizetnek. A GOLD APARTMANHÁZ az idősek otthona, igen magas színvonalon veszi figyelembe az idős korból eredő követelményeket. Akadálymentesített le és feljárók, lift segíti a 4 szintes épületen belüli mozgást, ill. a kertkapcsolatot. Tágas előtér várja idős lakóinkat, vendégeinket. A védett udvar kellemes hely a déli sziesztához. Az apartmanok napsütötte, déli erkélyei, kellemessé teszik a pihenést.

Az udvaron található úszómedence még vízzel nincs feltöltve de távolabbi terveinkbe ez is szerepel. Ha idős napjait egy rendkívüli, kulturált és szép környezetben lévő apartman-házban kívánja eltölteni, akkor azt kívánjuk, hogy legyen Ön is a GOLD APARTMANHÁZ, az idősek otthona lakója!

Hírlevél

Név:

Email:

Facebook

csatlakozzon-hozzank-a-facebookon

Partnereink

sopron

nap-radio pulzus-tv

hirsztar

helyi-tema 

Hírek, Események

Mikulásvonat
  A Gold Apartmanház lakói Mikulásvonattal...
Hóemberkészítés
A Gold Apartmanház lakói segítségével készült...
Hajókirándulás a Gold Apartmanház lakóival!
"Nem tehetünk nagy dolgokat,csak kicsiket nagy szeretettel"...
Látogatás Sopronbánfalván a Kárpáti malomban!
A malom tulajdonosa - dr Kárpáti György- meghívására,...
Kukorica morzsolás
A nagy nehézségek "árán" megszerzett kukoricát,...
Nyárbúcsúztató szüreti mulatság
Kellemes kora őszi napsütésben, szüreti délutánt...
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Még több hírre kíváncsi? Tekintsen be soproni nyugdíjasotthonunk életébe! Kattintson ide a további hírekért!

Rólunk mondták

  • Dr. Milos Rezső és felesége
  • Dr. Gellért György és felesége
  • Dobos Sándorné

Sopronról

"Sopron, a múzeumok városa" - mennyire találó ez a megállapítás! A belső városrész kanyargós utcái, hangulatos terei, házainak boltíves kapui, míves erkélyei, műemlékei, középületei és az elő-elő bukkanó városfalai egyedülálló művészeti egységet alkotnak. Bővebben >>

Ön ezt olvassa: Kezdőlap Szolgáltatások

Miért minket válasszon?

  • Mindent megteszünk lakóink kényelméért
  • Teljesen akadálymentesített épület
  • Kényelmes, berendezhető apartmanok
  • Szakképzett ápolók, odaadó személyzet
  • Magas színvonalú szolgáltatások
  • Állandó 24 órás nővérfelügyelet, házi orvosi felügyelet
  • 38 db saját, zárt parkoló

Galéria

Rólunk írták

"Százéves bírót köszöntöttek
Közelmúltban ünnepelte századik születésnapját a Sopronban élő dr. Gellért György, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökhelyettese, a néhai költő és újságíró Gellért Oszkár gyermeke. A jubileumon régi kollégái is felköszöntötték." Bővebben >>