MagyarDeutschEnglish
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát!

Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát! Töltse biztonságban, nyugalomban időskorát!

Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban!

Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban! Szeretettel várjuk Önt is Apartmanházunkban!

Tájékoztató

Üdvözöljük Önt a soproni Senioren Residenz Golden Age idősek otthonában, apartman házában. Köszönjük bizalmát és azt, hogy érdeklődésével megtisztel bennünket. Minden munkatársunk azon fáradozik, hogy tudása legjavának nyújtásával, megkönnyítse és széppé tegye az itt lakó idős emberek mindennapjait. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy időskorú lakóink biztonságban érezzék magukat nálunk és tevékenységünkkel megelégedetten otthonuknak érezzék a GOLD APARTMANHÁZAT AZ IDŐSEK OTTHONÁT. Az alábbi ismertetőben azokat az információkat gyűjtöttük össze, amelyek segítik a döntést megelőző tájékozódást az idősotthonnal kapcsolatosan.

Minden az idős emberek kényelméért!

A GOLD APARTMANHÁZ, az idősek otthona igen magas színvonalon veszi figyelembe az idős korból eredő követelményeket. Akadálymentesített le és feljárók, valamint lift segíti a 4 szintes épületen belüli mozgást, ill. a kertkapcsolatot. A GOLD APPARTMANHÁZBAN, az idősek otthonában összesen 46 db egy, ill. kétágyas lakrész található, melyek 65-75 fő kulturált elhelyezését biztosítja.

Az apartmanok az idős emberek kényelmére lettek kifejezetten kialakítva. 18-48 m2 méretűek, mindegyik saját fürdőszobával, nagyságtól függően előszobával rendelkeznek. Lakóegységeink berendezését az időskorú gondozottaink elképzelése szerint lehet kialakítani. Az időskorúaknak kialakított apartman-házban könnyen tisztítható padlófelületek, biztonságosan, mégis messzemenőkig barátságosan és családiasan szolgálják időskorú lakóink kényelmét, igényeit. A fürdőszobák alapfelszereltségébe tartozik a mosdó, WC valamint a zuhanyzó. Az időskorúaknak kialakított apartman-ház lakószobái parketta burkolatúak, tágasak és világosak. Minden időskorúaknak kialakított lakrész az érdeklődők által berendezhető, található kábeltévé, valamint telefon csatlakozási lehetőség, illetve nővérhívó.

Az időskorú lakóink közösségi életének központja az ebédlő-társalgó, mely helyiségek, nagyobb összejövetelek, ünnepségek szervezését is lehetővé teszi. További közösségi helységeink a szintenkénti társalgók, földszinten közös TV nézési lehetőséggel, az ökumenikus imaterem az első szinten, valamint jó időben, az épület által körülvett udvaron tölthetik el az időskorú lakóink szabadidejüket.

A GOLD APARTMANHÁZBAN, az idősek otthona területén 38 zárt parkoló is található, melyet az időskorú lakóink térítésmentesen használhatnak. Az apartman-ház, az idősek otthona melegítő konyhával rendelkezik, ahol a házias ízek kedvelői étkezhetnek. Az apartman-ház, idősek otthona mosodájában történik az ágyneműk és egyéb textíliák, valamint az idős lakók ruhaneműinek mosása., vasalása. A takarító személyzet gondoskodik az apartman-ház közösségi helységeinek és a lakrészek rendjéről, tisztaságáról. Az apartman-házban, az idősek otthonában jól felszerelt nővérszoba áll rendelkezésre. A nővérek az időseket a saját apartmanjukban gondozzák és ápolják.

Gondozóink az élet minden területén segítséget nyújtanak, legyen szó fizikai vagy lelki segítségnyújtásról egyaránt, az idős lakóink számára. Ökomenikus imatermünkkel lehetővé válik a vallásgyakorlás, épületünkön belül, akár szervezetten, akár egyénileg is, mivel a lélek ápolása legalább annyira fontos a gyógyuláshoz, mint a testé. Havi rendszerességgel tartanak imádkozást az itt élő idősek.

Természetesen az apartman-házon belül, kizárólag az időskorú lakók igényei alapján és az ő szórakozásuk érdekében szervezünk rendezvényeket. A szabadidő kellemes eltöltéséhez kulturális tevékenységeket, kirándulásokat, ünnepi rendezvényeket szervezünk időskorú lakóink számára.

Hírlevél

Név:

Email:

Hírek, Események

Mikulásvonat
  A Gold Apartmanház lakói Mikulásvonattal...
Hóemberkészítés
A Gold Apartmanház lakói segítségével készült...
Hajókirándulás a Gold Apartmanház lakóival!
"Nem tehetünk nagy dolgokat,csak kicsiket nagy szeretettel"...
Látogatás Sopronbánfalván a Kárpáti malomban!
A malom tulajdonosa - dr Kárpáti György- meghívására,...
Kukorica morzsolás
A nagy nehézségek "árán" megszerzett kukoricát,...
Nyárbúcsúztató szüreti mulatság
Kellemes kora őszi napsütésben, szüreti délutánt...
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Még több hírre kíváncsi? Tekintsen be soproni nyugdíjasotthonunk életébe! Kattintson ide a további hírekért!

Rólunk mondták

  • Dr. Milos Rezső és felesége
  • Dr. Gellért György és felesége
  • Dobos Sándorné

Sopronról

"Sopron, a múzeumok városa" - mennyire találó ez a megállapítás! A belső városrész kanyargós utcái, hangulatos terei, házainak boltíves kapui, míves erkélyei, műemlékei, középületei és az elő-elő bukkanó városfalai egyedülálló művészeti egységet alkotnak. Bővebben >>

Ön ezt olvassa: Kezdőlap Tájékoztató